A crezut ca „Ii cresc aripi …” daca bea 5 (cinci) doze de energizant Red Bull pe zi, timp de trei saptamani! E de-a dreptul SOCANT in ce hal a ajuns barbatul, acesta devenind un caz medical excepțional.

Un muncitor constructor a crezut ca a gasit secretul pentru a munci pana la epuizare, cat mai mult si cat mai bine si anume bauturile energizante, sanatoase si benefice.

Cazul a fost recent descris in publicatia stiintifica „British Medical Journal”.

Un barbat in varsta de 50 de ani, constructor, a inceput sa consume progresiv bauturi energizante pentru a face fata zilelor de munca intensiva, fara a-si schimba in nici un fel celelalte obiceiuri alimentare.

Curand, a inceput sa se simta neobisnuit de obosit si sa resimta dureri in abdomen. A crezut ca are o raceala, insa a intrat in panica atunci cand a vazut ca urina lui era de culoare … neagra!

Un test medical a aratat ca sufera de Hepatita C cronica, declansata de consumul agresiv de energizante in a caror compozitiei intra NIACINUL, o substanta extrem de periculoasa in doze mari.

O singura doza de energizant contine de 2 (doua) ori mai mult niacin decat doza zilnica recomandata!

In cantitati mici insa, niacinul lupta cu succes impotriva colesterolului, a bolilor cardiovasculare si durerilor de cap.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…