Folosit in trecut pentru tratarea muscaturilor de sarpe, armurariul a devenit intre timp ”ingerul ficatului si dusmanul cancerului”. Consumat sub forma de seminte, pulbere, ceai sau tinctura, armurariul este un detoxifiant puternic la nivel hepatic si sangvin. Descopera avantajele pe care semintele de armurariu le au asupra organismului tau. Consuma-le zilnic in salate, in sosuri sau dressing-uri si vei ajuta ficatul sa functioneze mai bine si sa dispara starile de disconfort. Semintele se mai pot folosi, prajite, la prepararea unei bauturi energizante asemanatoare cafelei. De asemenea, pulberea, rezultata din macinarea semintelor, se poate consuma, cate 1 lingurita, dimineata pe stomacul gol, tinuta sub limba 5 – 10 minute. Apoi, se inghite cu multa apa.

armurariul imagini

Semintele sunt bogate in silimarina – complex de substante flavonoide cu rol puternic de protectie si regenerare a celulelor hepatice. Activitatea antioxidanta a silimarinei este similara cu cea a vitaminelor E si C.

Semintele de armurariu joaca un rol esential in lupta impotriva mai multor boli precum cancerul, icterul, insuficienta hepatica, litiaza biliara, boli ale rinichilor. Contribuie la eliminarea toxinelor din ficat, pancreas, rinichi.

De asemenea, sunt foarte bune pentru persoanele care se refac dupa tratamente chimioterapeutice. Aceste seminte ajuta persoanele care au urmat un tratament cu citostatice. Ajuta ficatul acestor persoane sa se regenereze mai repede si sa produca celule hepatice.

Armurariul nu are efecte secundare nocive.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.