Preparați această băutură incredibilă pentru a vă curăța ficatul și a scăpa de kilogramele în plus fără prea mult efort.

curatati ficatul

Atunci când organismul e plin de toxine, ficatul nu poate funcționa în mod normal. În această situație, procesul de slăbire este considerabil mai lent iar în timp adăugați tot mai multe kilograme.

Oamenii nu iau în considerare faptul că un ficat curat este, probabil, cel mai important factor care determină dacă este posibil să se piardă în greutate sau dacă procesul se va opri fără niciun rezultat pe termen lung.

Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu slăbesc în ciuda faptului că folosesc diferite metode și fac un efort enorm.

Dacă vă numărați printre cei care doresc să piardă în greutate, încercați această rețetă și dezintoxicați-vă complet ficatul.

Consumați următoarea băutură timp de 3 zile și curățați-vă ficatul de orice murdărie și toxine care se află în interior.

Cum se întrebuințează?

Consumați această băutură de 3 ori pe zi, timp de 3 zile. Evitați mesele grele în timpul acestor 3 zile. Consumați alimente proaspete sănătoase pentru a facilita detoxifierea ficatului și a intensifica procesul de pierde în greutate.

Ingrediente

  • 3 lămâi
  • 1 pahar de pătrunjel tocat
  • 5 tulpini de țelină
  • 6 pahare de apă

Mod de preparare

Amestecați sucul de lămâie, pătrunjelul și țelina, iar apoi adăugați apa și amestecați din nou. Consumați 2 pahare din această băutură de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Repetați această procedură în următoarele 2 zile. Apoi faceți o pauză timp de 7-10 zile, după care repetați tratamentul încă o dată.

Sursa: justhealthylifestyle.com

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.