Încă de la lecțiile din liceu cunoaștem funcțiile ficatului și știm că alcoolul este unul din cei mai mari dușmani ai lui! Alcoolul provoacă cele mai mari afecțiuni ale ficatului, însă oamenii de știință au găsit un alt aliment ce distruge funcțiile ficatului și mai mult.

ficat, zahărul

Este vorba despre zahărul pe care îl consumă o mare parte din oameni, fără ca să-și dea seama că fac o greșeală extrem de mare!

Zahărul poate conduce spre o afecțiune care se numește ficat gras non-alcoolic. Spre urmare, această afecțiune duce la mai multe boli, cum ar fi diabetul zaharat de tip 2 sau chiar la ciroză.

Pentru a demonstra efectul nociv al zahărului asupra ficatului, pe care majoritatea persoanelor nici nu-l observă, o echipă de cercetători au efectuat mai multe studii având o serie de participanți.

Chiar dacă unii dintre ei consumau zahărul ca un produs zilnic, aceștia nu creșteau în greutate. Însă grăsimea de pe ficat crește cu mai mult de 20%, ceea ce demonstrează fără îndoială efectul negativ al zahărului.

Ficatul este un organ de mare importanță, care lucrează ca un filtru în organismul nostru, dar care produce și o serie de beneficii. Acesta generează o mulțime de vitamine, proteine și enzime.

Aveți grijă la consumul de zahăr și nu mai consumați zilnic acest aliment, care este atât de nociv pentru ficatul nostru!

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.