Pietrele biliare si hepatice pot dauna grav sanatatii, putand conduce la dezvoltarea cancerului si hepatitei. Problema este ca, de foarte multe ori, aceste probleme de sanatate nu sunt inlaturate la timp, fie de teama, fie din indiferenta.

Tocmai din aceste motive, Lai Chiu Nan, un medic chinez, a incercat si reusit sa conceapa un tratament natural pentru eliminarea pietrelor la bila si ficat. Dupa cum explica el, cancerul nu este prima boala ce apare in organism, acesta fiind, de multe ori indus de alte boli netratate.

Pietrele biliare provoca multe probleme de sanatate, conducand pana la aparitia cancerului. Exista o statistica ingrijoratoare care dezvaluie faptul ca, cele mai multe persoane care se lupta in prezent cu cancerul, au avut probleme cu pietrele biliare.

Flatulenta frecventa indica adesea prezenta pietrelor biliare. Aceasta conditie de sanatate este adesea insotita de dureri la ficat. Pentru a rezolva aceasta problema, doctorul Chiu Nan ne recomanda o metoda de curatare complet naturala si extrem de eficienta.

Ficatul si bila sunt strans legate intre ele, motiv pentru care acest tratament natural va fi extrem de eficient in cazul persoanelor care au probleme la ficat si bila. Cu toate acestea, metoda doctorului Chiu Nan nu va oferi aceleasi rezultate pentru toata lumea. Au existat persoane al caror organism a reactionat imediat, eliminand pietrele, insa exista si persoane la care tratamentul nu a avut efectul imediat, acesta realizandu-se in timp.
Iata mai jos metoda de eliminare a pietrelor la bila si ficat astfel:

Mananca 4-5 mere pe zi, timp de 5 zile, sau daca ai posibilitatea, bea 3-4 pahare de suc natural de mere in fiecare zi. Sucul de mere trebuie preparat in casa, nu trebuie cumparat de la magazin, intrucat acela nu va avea nici un efect, neavand nici o valoare nutritiva.

O alta conditie este sa aveti mese regulate.

Incepand cu ziua nr. 6, săriți masa de pranz.

Masa de pranz va fi inlocuita cu un consum al unui pahar de 200 de ml de apa, amestecat cu o lingurita de sare amara (sare Epsom – o puteti gasi la orice magazin cu produse naturale)

Repetati acest lucru pana in ziua nr. 10, sarea amara stimuland functionarea bilei.

Dupa cele 10 zile, tot in locul mesei de pranz, va trebui sa consumati un amestec alcatuit din 150 de ml de apa, 2 lingurite de ulei de masline si sucul de la o jumatate de lamaie.

Repetati acest procedeu timp de 5 zile la rand. Uleiul va „unge” pietrele, permitandu-le sa treaca mai usor prin canale.

Veti observa singuri cum pietrele vor fi eliminate in mod natural. Este posibil ca eliminarea sa inceapa dupa prima zi de utlizare a amestecului cu ulei. Asadar, tratamentul complet va fi de 15 zile. Dupa scurgerea celor zile, efectele le veti resimti singuri.

O metoda asemanatoare este urmatoarea:

mancati dimineata un mic dejun nu foarte bogat in grasimi. La pranz la fel (fara grasimi) si nu depasiti ora 14:00. La ora 18:00 luati o lingura de sare amara (MgSO4 – Epsom salts) dizolvata intr-un pahar cu apa. La fel la ora 20:00. La ora 21:45 intr-un recipient (pahar) de plastic cu capac puneti 100 ml ulei de masline si sucul de la 1 – 2 grepfruit cu miezul rosu (doar sucul fara pulpa). Puneti capacul si amestecati bine de tot. Pregatiti-va pentru culcare (spalati-va pe dinti…). La ora 22:00 mai amestecati solutia din pahar si beti cit de repede puteti dupa care va culcati la orizontala cit de repede. Cu cat va culcati mai repede cu atat vor fi mai multe pietre eliminate. Diminata la ora 6:00 mai beti un pahar cu o lingura de sare amara (MgSO4 – Epsom salts) dizolvata in apa, iar la ora 8:00 ultima lingura de sare amara (MgSO4 – Epsom salts) dizolvata intr-un pahar cu apa. Dupa ora 10:00 puteti bea un suc de fructe natural si pe la 12:00 puteti manca normal. Tratamentul nu se repeta mai devreme de 2 saptamani.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…