Iulia Gorneanu, una dintre fondatoarele conceptului „La Blouse Roumaine”, se află internată într-un spital din Germania, acolo unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale de transplant de ficat.

transplant de ficat


Operația a fost un real succes, iar pacienta continuă recuperarea care „este lungă și complexă”.

„Cu cea mai mare bucurie din lume vă anunțăm că Iulia Gorneanu a câștigat lupta cu viața!

Pe 2 octombrie a fost supusă unei intervenții chirurgicale de transplant de ficat, realizată cu succes la Spitalul Universitar din Heidelberg, Germania.

De atunci până acum, Iulia a făcut progrese majore, reușind să uimească toate echipele medicale care au îngrijit-o. Doctorii au declarat că este o pacientă model, din toate punctele de vedere.

Mesajele, gândurile și rugăciunile voastre au ajuns la Iulia. Au fost și sunt o forță extraordinară pentru un om care ne-a dăruit atât de mult, încă de la începuturile mișcării La blouse roumaine.

Vă este profund recunoscătoare pentru iubirea și solidaritatea impresionantă cu care o înconjurați.

Mulțumiri infinite medicilor, personalului medical, comunității românești din Germania, familiei și prietenilor apropiați.

Iulia este în continuare internată în spital, refacerea este lungă și complexă.

transplant de ficat

Deschidem de azi și până în decembrie o serie de postări de la Heidelberg, intitulată simplu: #Iuliaînvinge.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook La Blouse Roumaine.

În urmă cu câteva săptămâni, în drum spre un eveniment organizat de Institutul Cultural Român din Paris unde urma să își prezinte expoziția de ii și costume tradiționale dedicată Reginei Maria, Iulia a început să se simtă foarte rău. De acolo a fost transportată de urgență cu elicopterul la Heidberg, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri.

Aceștia au descoperit că Iulia Gorneanu suferea de insuficiență hepatică fulminantă, despre care se presupune că ar fi fost cauzată de un exces de paracetamol.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.