Vasile Adrian, 46 de ani, Bucureşti. A fost diagnosticat in 2002 cu ciroză biliară primitivă. Complicaţii: ascită, noduli de regenerare, varice esofagiene şi splenomegalie. Medicaţia chimică nu a dat nici un rezultat, iar lichidul de ascită se refăcea rapid după fiecare puncţie.

S-a adresat d-lui F. V. Ene, care i-a recomandat un tratament naturist adecvat. În numai 2 luni de cură, lichidul de ascită s-a resorbit complet, iar starea pacientului s-a îmbunătăţit mult. După alte 4 luni de medicaţie naturistă, analizele de laborator au revenit la normal, cu excepţia nodulilor de regenerare, a căror densitate se menţine constantă. Urmează tratament de întreţinere 1 lună pe semestru.
.

Citeste integral pe site-ul domnului Fanica Voinea Ene

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La comenzile de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…