Organizatia Mondiala a Sanatatii trage un semnal de alarma: 1 din 3 oameni de pe Planeta a fost infectat cu un virus, ce omoara in fiecare an peste 1 milion de oameni. Afla despre ce boala este vorba din materialul de mai jos.

hepatita

De cele mai multe ori este vorba de un lant al slabiciunilor. Majoritatea celor care au hepatita, caci despre aceasta boala este vorba, nici nu stiu ca sunt bolnavi si transmit mai departe acest virus.

Boala se poate declansa violent in viata unora, in timp ce alti oameni pot trai cu virusul in corp timp de multi ani.

“Este o boala cronica, insa din nefericire oamenii nu sunt constienti de rapiditatea cu care se raspandeste”, a declarat Steven Wiersman, reprezentant al OMS, pe problemele acestei boli.

Wiersma a declarat ca boala – care are cinci virusuri – poate provoca epidemii devastatoare in lume, si potrivit ultimelor studii, hepatita ar fi principala cauza a cirozei sau a cancerului de ficat.

Principalele modalitati de transmitere a virusului hepatic sunt apa, alimentele nespalate, sangele, sperma si alte fluide corporale.

Cel mai raspandit este virusul hepatitei B. Hepatita de tip E se transmite de obicei prin apa contaminata si produse alimentare, fiind cel mai des intalnit in tarile din lumea a treia.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.