Cum poti detoxifia ficatul gras folosind un singur ingredient? Prepară-ți propriul zer de casă și nu ezita să îl folosești!

Ficatul gras se poate caracteriza ca o depunere de grăsimi în celulele ficatului, mai ales trigliceride. Încărcate cu grăsime, celulele hepatice nu-şi mai îndeplinesc rolurile. Aceasta este prima fază a bolii: steatoza hepatică. Ea avansează prin apariţia inflamaţiei, steatohepatita. Neglijată, duce la fibroză, la acea întărire a ţesutului hepatic, un fel de cicatrici care împiedică funcţiile ficatului şi blochează trecerea sângelui prin ficat, potrivit doctorulzilei.ro.

Trebuie trecut la acţiune, în primul rând prin schimbarea stilului de viaţă. Obezitatea trebuie atacată, mai puţine grăsimi animale, mai deloc dulciuri concentrate şi făinoase şi, bineînţeles, mişcare, măcar o plimbare seara, de o jumătate de oră. Indicele de masă corporală nu trebuie să salte peste 28-30, iar circumferinţa în talie la bărbaţi trebuie să fie sub 102 centimetri, iar la femei, sub 88.

Pe lângă adoptarea unui stil de viață sănătos, poți apela și la un remediu natural: zerul. Vei observa, după un tratament relativ lejer, de numai câteva zile, primele schimbări în bine în sănătatea ta. La palpare, ficatul nu va mai prezenta creșterile de volum alarmante, iar senzația de durere ori înțepăturile din ultima vreme vor dispărea complet.

Cum se prepară acest leac-minune?

Pune la fiert un litru de lapte, lasă-l puțin la răcit, apoi adaugă în el sucul de la o lămâie. Amestecă bine și lasă compoziția să stea până la formarea unui lichid verzui care se separă de restul amestecului. Lichidul se strecoară şi se depozitează într-un recipient de sticlă, care se păstrează la rece.

Bea în fiecare zi cel puţin 500 ml de zer şi scapi de probleme.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.