A crezut ca „Ii cresc aripi …” daca bea 5 (cinci) doze de energizant Red Bull pe zi, timp de trei saptamani! E de-a dreptul SOCANT in ce hal a ajuns barbatul, acesta devenind un caz medical excepțional.

Un muncitor constructor a crezut ca a gasit secretul pentru a munci pana la epuizare, cat mai mult si cat mai bine si anume bauturile energizante, sanatoase si benefice.

Cazul a fost recent descris in publicatia stiintifica „British Medical Journal”.

Un barbat in varsta de 50 de ani, constructor, a inceput sa consume progresiv bauturi energizante pentru a face fata zilelor de munca intensiva, fara a-si schimba in nici un fel celelalte obiceiuri alimentare.

Curand, a inceput sa se simta neobisnuit de obosit si sa resimta dureri in abdomen. A crezut ca are o raceala, insa a intrat in panica atunci cand a vazut ca urina lui era de culoare … neagra!

Un test medical a aratat ca sufera de Hepatita C cronica, declansata de consumul agresiv de energizante in a caror compozitiei intra NIACINUL, o substanta extrem de periculoasa in doze mari.

O singura doza de energizant contine de 2 (doua) ori mai mult niacin decat doza zilnica recomandata!

In cantitati mici insa, niacinul lupta cu succes impotriva colesterolului, a bolilor cardiovasculare si durerilor de cap.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea ficatului? Contactati-ne acum!