Te ai intrebat cat de mult consumati aceste ceaiuri? In cazul in care ai fost diagnosticat/a cu ficat gras, ar trebui sa incepi sa ai mare grija la dieta pe care o urmezi, si este indicat sa bei cat mai multe ceaiuri te va ajuta sa iti detoxifiezi organismul dar si sanatatea ta va fi mentinuta.

Poate ca nu stiai dar ficatul, contine grasime doar in proportie de 5-10%, daca grasimea va fi prezenta cu mai mult de 10% ficatul tau va fi numit unul gras.

Si acest lucru duce la probleme serioase de sanatate, inflamarea ficatului, fibroza hepatica si ciroza.

Din fericire exista anumite ceaiuri ce te poate ajuta, cu acesta afectiune

Ceaiul de păpădie, este indicat sa consumi de doua ori pe zi,, dimineata si seara dupa mese, se pune o lingurita de planta la o cesca clocotita si o lsi la infuzat 5 minute.

Ceaiul de boldo, Ceaiul se lasă la infuzat 10 minute și trebuie consumat înainte de fiecare masă, dar nu mai mult de 3 cești pe zi. Durata recomandată a tratamentului este de 5 zile.

Te ajuta sa iti reglezi activitatea bilei si sa elimini exesul de grasime fin ficat.

Pentru cei cu probleme renale sau cei care i au anticoagulante este contraindicat.

Ceaiul de anghinare, se consuma trei cesti de ceai pe zi , are o putere diuretica si reduce acumularea de grasime din corp.

Ceaiul de lamaie, o ceasca mare de ceai caldut, iti va stimula tranzitul intestinal, va elimina toxinele plus va elimina grasimea din organism.

Daca o sa introduci aceste ceaiuri in dieta ta mai mai ales daca suferi de ficat gras ele te vor ajuta sa sa elimini grasimea, te vei simti mult mai bine.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.