Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna a vietii.

Cand acest organ incepe sa nu mai functioneze asa cum trebuie pot aparea o multime de boli grele care, in timp, provoaca decesul. Din fericire exista un truc simplu si eficient care stimuleaza regenerarea ficatului si il curata complet de toxine in numai 3 zile.

Tot ce trebuie sa faci este sa pui intr-un blender 6 cani de apa, 3 lamai, 5 tulpini de telina si o cana de patrunjel tocat.

regenerezi ficatul

Consuma amestecul de 3 ori pe zi, timp de 3 zile, iar in aceasta perioada incearca sa nu mai mananci alimente grele si sa bei multa apa. Vei observa ca la finalul curei te vei simti mult mai bine si chiar vei scapa de cateva kilograme in plus.

10 BENEFICII SURPRINZĂTOARE ALE TELINEI

Țelină conține în proporție de 95% apă, fapt pentru care poate fi inclusă în alimentația de zi cu zi, fără a-ți pune în pericol silueta. În plus, datorită conținutului mare de fibre, țelină este alimentul ideal pentru persoanele care vor să slăbească. Specialiștii susțîn că țelină este un carbohidrat bun, întrucât nu conține zahăr alb sau alte chimicale și are un conținut nutritional ridicat, spre deosebire de nivelul sau de carbohidrați. Și acestea nu sunt singurele beneficii ale acestui “super-aliment”!

Reduce presiunea arterială – Țelină are în compoziția frunzelor sale așa-numitele “ftalide”, substanțe care au efecte relaxante asupra musculaturii arterelor, reglând astfel presiunea arterială. Ftalidele reduc, de asemenea, nivelul hormonilor de stres din organism, care cauzează la rândul lor creșterea presiunii arteriale, prin constricția vaselor sangvine.

Scade colesterolul negativ – O altă proprietate a telinei este aceea de a reduce colesterolul negativ din sânge, cu până la 20%, potrivit studiilor clinice. Așadar, este indicat să se includă țelină în dietă de zi cu zi, sub formă de salate, că adaos la mâncăruri și că suc (preparat din frunze de țelină). Sucul (50 ml) se bea timp de 56 de zile, în fiecare dimineață.

Ajută la slăbit – Țelină intră în categoria alimentelor cu un conținut caloric negativ, ceea ce înseamnă că atunci când o consumăm, organismul are nevoie de mai multe calorii pentru a o digera. Cu alte cuvinte, includerea telinei în dietă ne ajută să ardem mai multe calorii decât consumăm.

Adjuvant în afecțiunile articulare – Datorită proprietăților sale antiinflamatoare, țelină, prin consumul constant, reduce simptomele afecțiunilor articulare. Pentru efecte maxime, se recomandă o cură de cel puțîn 3 luni, timp în care se consumă țelină proaspătă, asociată cu o dietă bazată, în special pe legume și fructe, gătită termic doar în proporție de 30%.

Bun calmant al sistemului nervos – În compoziția telinei se găsesc niște substanțe care acționează că un calmant la nivelul sistemului nervos. Astfel, îți va fi mult mai ușor să scapi de kilogramele nedorite.

Întărește sistemul imunitar – Pe lângă toate aceste substanțe, țelină mai conține și antioxidanți puternici, precum zeaxantina, luteină și betacaroten. Aceștia oferă protecție organismului împotriva a numeroase boli și întăresc sistemul imunitar.

Tratează constipația – Pentru a beneficia de efectele laxative ale telinei, consumă dimineață, pe stomacul gol, jumătate de litru de suc de țelină, în 3-4 reprize. De asemenea, este indicat să se opteze pentru o dietă bogată în fibre, întrucât ajută la îmbunătățirea peristaltismului intestinal.

Reduce simptomele artritei – Specialiștii susțîn că semințele de țelină cresc volumul de urină eliminată și reduc simptomele artritei, grație proprietăților antiinflamatoare pe care le au.

Bun adjuvant în infecțiile bacteriene – Uleiurile volatile din țelină au un efect puternic antibiotic, prevenind și ajutând organismul să se apere în față infecțiilor cu bacterii. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale acestui aliment, se recomandă consumul infuziei combinate de țelină (2-3 căni pe zi), dar și introducerea telinei proaspete în dietă zilnică.

Recomandată în caz de impotența și frigiditate – Specialiștii recomandă consumul a 50-100 ml de vin obținut din frunze și semințe de țelină. Amestecul obținut se ia pe stomacul gol sau la minimum două ore după masă, cu 15-30 minute înaintea actului sexual. Pentru rezultate pozitive, se recomandă consumul de frunze de țelină sub formă de salate și de suc (obținut din rădăcina de țelină), câte 150 ml pe zi.

Consumul de țelină nu este recomandat:

  • femeilor însărcinate sau care alăptează;
  • persoanelor care suferă de afecțiuni renale;
  • persoanelor alergice la plante ca morcov sau păpădie;

Este bine de știut că țelină interacționează cu următoarele medicamente: levotiroxina (folosită pentru tratamentul diagnosticului de hipotiroidism); medicamente care cresc sensibilitatea pielii la razele solare (medicamente fotosensibilizante) și sedative.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.