Boala ficatului gras, cunoscută și sub denumirea de steatoză hepatică, este o afecțiune care vă poate pune viața în pericol, și este cauzată de o acumulare anormală de grăsime în ficat. Deși de regulă se datorează consumului excesiv de alcool, această boală poate fi provocată și de factori non-alcoolici. Acumularea de grăsime în ficat duce la inflamații la nivelul ficatului, provocând leziuni și creând cicatrici. Cazurile severe ale acestei afecțiuni pot duce chiar la insuficiență hepatică.

Reducerea acestei acumulări anormale de grăsime a ficatului implică adesea exerciții fizice regulate și alte modificări ale stilului de viață, precum ținerea unei diete echilibrate și reducerea aportului de zahăr.

Mai nou, o cercetare recentă sugerează că un cunoscut component al tumericului ar putea face o mare diferență în îmbunătățirea sănătății ficatului.

Un studiu publicat în revista „Drug Research” a descoperit că curcumina are efecte de stimulare a sănătății ficatului, precum îmbunătățirea fluxului de sânge hepatic și reducerea grăsimilor hepatice.

Consumați curcumină pentru a îmbunătăți sănătatea ficatului dvs

De-a lungul anilor, lista efectelor benefice ale curcuminei asupra sănătății a devenit și mai lungă. Curcumina este considerată principalul ingredient activ al turmericului (Curcuma longa), un condiment peren strâns legat de ghimbir.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.